Norgesturen

I Norge kan man fange store fisk som lubber, torsk, havtasker, havkatte og helleflyndere. Her kan enhver undervandsjæger få sine våde drømme opfyldt. Der kan også hentes kammuslinger fra bunden, de smager fantastisk.

I sommeren 2010 inviterer Havodderen alle medlemmer med på en begyndervenlig tur til Norge. Der bliver både mulighed for at dykke fra kysten og fra båd.

Dive4life

Den 8. til 9. Februar tager vi på weekendtur til Tyskland for at fridykke i en 20 meter dyb legeplads under vandet. Det er et super fedt sted. Planen er at vi kører kursus hele weekenden med vores instruktører i fridykning. Det er en rigtig god mulighed for at få styr på trykudligningen, og få lært at dykke dybere under sikre forhold.

Gozo

På Gozo ligger innerdive ejet af Jesper Stechmann. Der er flere fra foreningen der jævnligt tager der ned og fridykker. Det er også hos Jesper vores fridykker instruktører er uddannede. Han er en af de dygtigste undervisere.

Krystalklart vand på Kreta

I uge 42, vil foreningens medlemmer få mulighed for at komme med på en fridykker uge, med mulighed spearfishing og vandreture.

Der kommer til at blive masser af tid i vandet på det sydlige Kreta. Vi har lejet et hus med plads til 10 persomer ud til det Libyske hav. Her er det perfekt at fridykke, dan der hurtigt bliver dybt ud for klipperne. Der vil være mulighed for at blive certificeret SSI level 1 og level 2 fridykker.