Rejser
Norgestur

I Norge kan man fange store fisk som lubber, torsk, havtasker, havkatte og helleflyndere. Her kan enhver undervandsjæger få sine våde drømme opfyldt. Der kan også hentes kammuslinger fra bunden, de smager fantastisk.

Hvert år arrangere Havodderen tur for medlemmer til Norge, som både begyndere og øvede kan være til. Der er mulighed for at dykke fra kysten og fra båd i de områder vi besøger

Det er forskellige steder vi besøger hvert år, alt efter hvornår flest medlemmer har tid og mulighed.

Dive4life

Den 8. til 9. Februar 2020var Havoderen på weekendtur til Tyskland for at fridykke i en 20 meter dyb legeplads under vandet. Det var et super fedt sted. En hel weekenden med vores instruktører i fridykning. Det var rigtig god mulighed for at få styr på trykudligningen, og få lært at dykke dybere under sikre forhold.

Gozo

På Gozo ligger innerdive ejet af Jesper Stechmann. Der er flere fra foreningen der jævnligt tager der ned og fridykker. Det er også hos Jesper vores fridykker instruktører er uddannede. Han er en af de dygtigste undervisere.

Krystalklart vand på Kreta

I uge 42 2020, havde foreningens medlemmer en mulighed for at komme med på en fridykker uge, med mulighed spearfishing og vandreture.

Der var mulighed for en masse af tid i vandet på det sydlige Kreta. Vi havde lejet et hus med plads til 10 personer ud til det Libyske hav. Det var det perfekte sted at fridykke, der hurtigt bliver dybt ud for klipperne. Der var mulighed for at blive certificeret SSI level 1 og level 2 fridykker.