Kontingent opkræves hvert år 10. januar. Der tilbydes tre typer af medlemskaber.

Senior: Årlig kontingent fastsættes til 850 kr. Ved indmeldelse mellem 1. August og 1. December, betales halvårlig sats svarende til 450 kr.

Junior (t.o.m. det 15. år): Årlig kontingent fastsættes til 450 kr. årligt. Tiltræder man som nyt medlem i foreningen i perioden 1. August – 31. januar betales halvårligt sats på 300 kr.

Ved betaling af kontigent udgør, bliver man automatisk medlem af DSF, som giver dig flere fordele og rabatter, som en forskiring, mulighed for uddannelse, Sportsdykkeren (medlems magasin) plus andet.

Du kan også deltage i konkurencer, som kredsjagter, DM etc.

Se dine fordele her:

Medlemsfordele og rabataftaler – Dansk Sportsdykker Forbund (sportsdykning.dk)

Interessenter: Årlig kontingent fastsættes til 300 kr. årligt.

Interessenter har ikke stemmeret på generalforsamlingen, og kan ikke deltage i foreningens arrangementer som klubben afholder, men det giver adgang til foreningens lukkede facebook side.

Du bliver medlem ved at betale kontingent via bank overførsel til foreningens bankkonto. Hertil overfører du det beløb der svarer til det medlemsskab du ønsker.

Danske Bank
Regnr: 9570
Kontonr: 12817452

Der efter udfylder du formularen her under og trykker send.

*

*

*

*

*

Bliv medlem af Havodderen
For at blive medlem af Havodderen, skal du udfylde alle felter her over, det er vigtigt at alle felter er udfyldt korrekt. Du kan også tilføje en besked, men det er kun felterne med stjerne der skal udfyldes.
  • Development