Bestyrelsesformand: Jan Larsen

 Jeg bor på Djursland, så har masser af vand og spændende spots omkring mig. Jeg starte med UV Jagt tilbage i 2017 og er blevet fuldstændig opslugt af denne fantastiske sport og vildt fascineret af den verden, der åbner sig under overfladen.

Jeg elsker følelsen af jagten, men også den psykiske og fysiske udfordring i at bevare roen, når man bliver udfordret i havet.

At være med i en klub har uden tvivl gjort mig til en bedre UV Jæger og fridykker, men også givet mig en masse nye venskaber. Jeg synes, det er fedt at være en del af noget, hvor så mange med vidt forskellig alder og baggrund kan mødes omkring en fælles interesse. Derfor vil jeg også gerne være med til at skabe en god klub, der kan give os alle en masse gode oplevelser og venskaber.

Jeg er 47 år gammel og som sagt bor jeg på Djursland, er gift og har en dreng på 9 år. Jeg arbejder i Aarhus med AV-løsninger.

Håber vi ses i Havodderen.

Næstformand: Jesper Nordin

Jeg er 45 gammel og har dyrket undervandsjagt siden 2016. Jeg elsker at opdage nye måder at dyrke undervandsjagt på, og fange nye ting der kan spises.

Jeg er medlem af uvjagt-udvalget under Dansk Sportsdykker Forbund, er administrator i gruppen Dansk Undervandsjagt og vandt uvjaegeren.dk’s første Vintercup.

Jeg laver ind imellem videoer under navnet maestrosubmerged. Det fedeste jeg har filmet er nok en odder i Kalø Vig og et pighvar-bunkepul på Bornholm ved DM i 2019, men den efterårsdag hvor jeg fik lov at ligge 1½ time i en kæmpe stime makreller ved Hanstholm tæller også med.

Jeg elsker at dykke på vrag, selvom jeg er for fed, for gammel og for dårlig til det. Det er i min optik den ultimative form for undervandsjagt vi kan dyrke herhjemme.

Til daglig er jeg chef i en større kulturinstitution i Aarhus, og har en datter der også er lidt af en vandhund, og så elsker jeg at lave mad med fisk i.

 

Kasserer: Anders Kristensen

 Jeg bor i Viborg, startede mit undervands liv i 2018, og været ved vandet så ofte som muligt. Undervandsjagt er en sport, som både giver god fysisk aktivitet, og mad på bordet, men også fuldstændig afslapning, når man ligger og kigger på verdenen under vandet. Jeg er begyndt at filme mine ture, og det kan ses på Youtube/Instagram under navnet Fladfiskeren.

Jeg hjælper til med onsdagsfyraftens dyk i Havodderen, hvor vi mødes ved vandet hver onsdag aften og UV jager på forskellige lokationer alt efter vind og vejr. Alle kan være med! Det er normalt mellem Marts/April til Oktober/November, alt efter forhold og fisk 🙂 Turene bliver slået op på vores Facebook gruppe.

Det fællesskab vi har i Foreningen Havodderen er fantastisk, vi mødes alle om en fælles passion for vandet, jagten og samværet omkring denne sport. Som medlem af bestyrelsen vil jeg være med til at  styrke Havodderen som forening.

Jeg står for hjemmesiden, så alle inputs er vel modtaget, så skriv endelig hvis I har lyst til at arrangerer en tur, har forslag til hjemmesiden etc. Så kigger vi på det.

Vi ses ved vandet.

Bestyrelsesmedlem: Jonas Klein

Jeg er bosat i Fredericia med afgang til den strømfylde vand i Lillebælt. Jeg har været fascineret af livet under overfladen i stort set hele mit liv.

Jeg har har gennem hele mit voksen liv, beskæftiget mig med havet på ene eller anden den måde. Jeg har uddannet mig, som dykker instruktør, DAN instruktør, erhvervsdykker, undervandsfotograf mm.

Jeg tidligere arbejdet, som undervandsfotograf og har deltaget i mange konkurrencer, særligt WM i undervandsfoto, har været en stor oplevelse for mig. Det var vildt at deltage sammen folk, som jeg tidligere kun havde set deres optagelser på National Geographic og Animal Planet.

Jeg har dykket i mange dele af verden, og forundres over havets diversiteten hver gang. Ud over at give store oplevelser og mad på bordet, giver undervandsjagt giver mig ro og en energi, som jeg ikke har kunne finde andre steder. Jeg holder meget af at dele de gode oplevelser som undervandsjagt kan give.

Fælleskabet som en tur til Norge, eller et onsdags dyk kan give, er guld værd.

Til hverdag arbejder jeg i Kleinsub som jeg startet op i 2018. Vi producere og sælger udstyr til fridykning og undervandsjagt.

 

Bestyrelsesmedlem : Henrik Kongensbjerg

Info på vej

 

Suppleant : Stefan Mundt Svendsen

Jeg bor i Randers, og har dyrket uv-jagt i 9-10år og deltager i alt, hvad jeg kan komme til der har med undervandsjagt at gøre.

Der er ikke noget som en skøn dag på vandet, og bare glide ned i mørket og jage fisk på vrag, det er det fedeste i verden!

Jeg står for kredsjagter i Jylland, så har du lyst til at prøve kræfter med lidt konkurrence uv-jagt siger du bare til.

Det jeg kan bidrage med til klubben, er de måske lidt mere udfordrende ture, som vrag ture eller Norges tur, og ikke mindst arrangementer, hvor jeg kan bruge min båd.

Ses vi i vandet?!

 

Suppleant : Frederik Niarn Markussen

Info på vej