Bestyrelsesformand: Klaus Simonsen

Jeg er 36 år gammel, og bor i Odder sammen med min kæreste Pernille, som også dyrker undervandsjagt og fridykning. Jeg har altid holdt meget af naturen, og brugt den til, at stresse af fra en travl hverdag. Tidligere dyrkede jeg jagt på landjorden og så har jeg flaskedykket en del i Asien. De to interesser er mere og mere blevet overtaget helt naturligt af undervandsjagt og fridykning. Til dagligt studerer jeg arkitektur på arkitektskolen i Aarhus, hvilket jeg er rigtigt glad for. Derud over ejer jeg Klasse Studio, som er en lille kreativ virksomhed, hvor jeg bl.a. laver humoristiske illustrationer af fisk.

Jeg er for nyligt sammen med Thomas Stampe fra foreningen, blevet uddannet SSI level 2 fridykker instruktør. Det betyder, at vi kan give medlemmerne professionel undervisning i fridykning. Derudover er jeg uddannet undervandsjagt instruktør.

For mig handler foreningslivet om fællesskab og udvikling sammen, men ikke mindst personlig udvikling. Det er vigtigt, at der er plads til alle i Havodderen. Både dem som vil dyrke konkurrencerne, og dem der mest er til hyggeture, uden det konkurerende element. 

Drømme

Jeg drømmer om en forening for alle andersgrupper. Hvor medlemmerne tager deres børn med ud på ture, og i svømmehallen. Et foreningsliv, hvor de dygtige og erfarne hjælper de nye i gang, og glæden er nok som tak.

Måske vi snart er nok til at få en junior afdeling op at køre. Med fridykning i svømmehallen og uv jagt i de varmere måneder. Håber på vi kan få en god RIB på et tidspunkt, så vi kan komme på strøm og vragdyk. Hyggeture til Samsø/Tunø eller måske andre steder med overnatning, samt ud at fridykke på dybere vand. Jeg vil gerne være en del af en forening, hvor man kan det hele, som relaterer sig til fridykning og undervandsjagt…. Spille uv rugby, bygge sin egen harpun, blive certificeret fridykker, have dygtige undervands jægere og fridykkere med i konkurrencer på topplan. Hygge og lave mad sammen, af det vi fanger, er mindst lige så vigtigt… Nye kan blive introduceret for den fantastiske verden vi kender under overfladen. Er overbevist om at det er vigtigere, at have et højt aktivitetsniveau, end at være den forening med flest medlemmer. Trivsel er vigtigt, og den helt store drøm er, at Havodderen bliver Danmarks bedste fridykning og undervandsjagt klub. Dette kan måles på trivsel i foreningen, og når de andre foreninger kigger på os, for at blive bedre foreninger.

Skriv til mig, hvis du vil være med i en rigtig fed forening, med masser af muligheder. Er du i tvivl om det er noget for dig, så er du velkommen til at komme med på tur eller til svømmehalstræning et par gange inden du melder dig ind.

 

Næstformand: Henrik Kongensbjerg

 

Kassér: Svend Hamann

Jeg hedder Svend, er 49 år gammel og bor i Mårslet.  Jeg er uddannet socialpædagog og naturterapeut og arbejder til daglig i Psykiatrien i Århus Kommune. 
Jeg er primært UV-jæger med det formål at hente friske råvarer i og ved havet, der efterfølgende tilberedes derude, eller hjemme i køkkenet. 
Driver www.strandhøst.dk og arrangerer sanketure og vild mad events ved fjord og kyst. Bla. i samarbejde med Dansk Jægerforbund. 
Jeg går mest op i naturen, fiskeriet og maden og ikke så meget i konkurrencer og fridykning. Jeg har aldrig været dybere end 4-5 meter og kan max holde vejret i 1½ minut :-D.  
Min søn på 13 er ofte med på uv-jagt i de varme mdr., det er ofte deciderede friluftsture med overnatning i shelter eller telt, bål, hygge, dyk/natdyk og selvfølgelig masser af god mad. 
Umiddelbart noget af det mest meningsgivende jeg kan forestille mig at lave i vore dages fortravle IT, Informations og mediesamfund.  En dag på den blå hylde giver ro i hjernen og nervesystemet. 

 

Bestyrelsesmedlem 1: Daniel Johannsen

Jeg er 17 år gammel, og er det yngste medlem i foreningen. Lige for tiden bruger jeg min tid på at gå på HTX, ihvertfald den tid hvor jeg ikke dykker. Jeg startede med at uv jage som 12 årig, hvor det var med 1,5 mm surfdragt og håndspyd i sommeren og efteråret. I de første år var uv-jagt noget jeg lidt hygge dyrkede i sommerhalvåret indtil starten af 2019 hvor det hele tog fart. Nu bruger jeg stort set alt min tid på enten fridykning eller uv-jagt. Jeg forsøger at få trænet fridykningen så ofte som muligt, og i hverdagene finder man mig oftest i konkurrence bassinet i svømmehallen, hvor jeg træner fridykning. Fridykningen har en kæmpe part i undervandsjagten for mig, og jeg har fundet roen i dybet, og træner for at kunne komme dybere og dybere. Jeg prøver at komme ud og uv-jage mindst 1 gang om ugen, og på de gode uger kan det godt komme op på en 4-5 ture. Jeg har fundet en stor interesse i at deltage i uv-jagt konkurrencer. Jeg forsøger så vidt muligt at deltage i alle konkurrencerne der er i danmark, derudover har jeg planer og drømme om at deltage i større internationale konkurrencer i fremtiden.

Foreningen har givet mig et helt nyt netværk der har hjulpet mig med at udvikle mig både som menneske og med undervandsjagten og fridykningen. Selvom jeg er den yngste i både bestyrelsen og foreningen, føler jeg stadig at jeg bliver taget seriøs, især i bestyrelsesarbejdet hvor jeg føler min stemme er lige så lige som de andres. Det er noget af det jeg elsker ved vores forening, at der er sammenhold, alle er lige og de gode venskaber man får dannet på kryds og tværs af aldre. Så hvis du mangler et fællesskab eller at mærke sammenholdet der kan være i en forening, og har du en interesse for havet og miljøet, så skal du vælge Havodderen.

Håber vi mødes i enten vandet eller bassinet.

 

Medlem 2: Thomas Rasmussen

 

Suppleant 1: Jakob Nielsen

Vi lægger ben hårdt ud med alderen. Vil jo helst bytte rundt på de to tal, men er 32 år. Er en stolt far til en dreng på 3 og en pige på 1 år, og så har jeg en fantastisk frue og mor til børene der hedder jeanett. Hvis snakken ikke går på børn som fylder meget i mit liv, så går den på uvjagt. Det er på mystisk vis bare vokset og vokset for mig. Jeg har været omkring med hobbyer som fluefisker, kajak, jagt, bue jagt og motorcykler, men den her hobby fangede mig så snart jeg så den første video. Er man lidt en vandhund eller elsker natur, så bliver man nok nemt fanget i nettet. Jeg er mega stolt af, at vi er så mange ildsjæle der kæmper for vores forening og det siger meget om dem der er med i den. I år har jeg nok brugt mere tid på foreningsarbejde end jeg har været i vandet, men det er faktisk blevet en bifangst som jeg synes er ret sjov. Jeg håber at jeg kan være med til at inspirere ung som gammel. Fortæller og lære om alt det fantastiske vi oplever over og under overfladen.

Dyk og plyk.